Led verlichting

wilt u op het gebied van verlichting ook aan verduurzaming doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met lesverlichting kunt u namelijk tot 70% op uw energiekosten besparen. Ledlampen gaan meer dan 35.000 branduren mee. dat is 30 keer langer dan een traditionele gloeilamp. Om de zelfde hoeveelheid licht op te wekken verbruikt een ledlamp 70% minder energie. Dit is dus beter voor het klimaat en uw portemonnee. Wij plaatsen voor zowel particulier als voor bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een passend advies! 

Led verlichting zakelijk

Buiten Verlichting

Wij hebben een ruim aanbod aan binnen en buiten verlichting voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om de verlichting voor op uw terrein of uw fiets of looppad of zelfs om uw pand mooi uit te lichten. We denken graag met u mee in een persoonlijk gesprek.

Binnenverlichting

Overweegt u uw bedrijfsruimte te voorzien van ledverlichting. Ook op dit gebied kunnen we afhankelijk van uw bedrijfsruimte, met een gesprek een afstemming op uw wensen maken. 

Led verlichting prive

Bent u toe aan vervanging van uw gloeilampen en wilt u overgaan op led? Dan zijn er tal van nieuwe en moderne mogelijkheden naast de standaard lamp! Ter inspiratie hieronder wat voorbeelden. Zowel voor binnen als voor buiten zijn er tal van mogelijkheden! Wilt u liever gewone normale verlichting? is dat natuurlijk ook mogelijk! 

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte neem dan met ons contact op