Infrarood verwarming

Wilt u van het gas af? En bent u opzoek naar een nieuwe manier van verwarmen. Is dit een mooie combinatie met zonnepanelen. Het stroom dat u opwekt kunt u direct gebruikenvoor het verwarmen van uw woning. Met deze energiezuinige manier van verwarmen bent u weer een stukje dichterbij een zelfvoorzienende woning. 

Infrarood verwarming is erg geschrikt voor mensen met allergie en reumatische klachten. Het is een gezonde manier van verwarmen en je hebt minimale stofverplaatsing. 

In de aanschaf is infrarood een stuk voordeliger dan een warmtepomp tevens is er vrijwel geen onderhoud nodig. Bespaar op uw stookkosten door nauwkeurige verwarming. 

Meer informatie of voor een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. 

 

Infrarood Vloerverwarming

Wilt u geen radiatoren of infrarood panelen aan de wand is vloer een geschrikte keuze voor u. Er zijn verschillende soorten vloerverwarming bijvoorbeeld voor onder uw laminaat of pvc of voor onder de tegels of in een betonvloer. Voor bijna elke situatie is is een oplossing zelfs voor een sneeuwvrije oprit! 

Infrarood panelen

Liever de radiatoren vervangen of   geen mogelijkheid tot vloerverwarming zijn de LAVA infrarood panelen erg geschrikt. Deze panelen zijn zowel aan het plafond als aan de wand te monteren. Met een termosstaat blijft de kamer altijd op uw gewenste temperatuur. De LAVA infrarood panelen zijn zowel in de kamer, kantoor als badkamer toepasbaar. met een sterkte van 300W tot 700W zijn het energiezuinige maar toch erg krachtige panelen. Liever een foto op het paneel? geen probleem! 

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte neem dan met ons contact op