Infrarood verwarming

Wilt u van het gas af? En bent u opzoek naar een nieuwe manier van verwarmen. Dan is infraroodverwarmen een mooie combinatie met zonnepanelen. Het stroom dat u opwekt kunt u direct gebruiken voor het verwarmen van uw woning. Met deze energiezuinige manier van verwarmen bent u weer een stukje dichter bij een zelfvoorzienende woning. 

Infrarood verwarming is erg geschrikt voor mensen met allergie en reumatische klachten. Het is een gezonde manier van verwarmen en je hebt minimale stofverplaatsing. 

In de aanschaf is infrarood een stuk voordeliger dan een warmtepomp. Tevens is er vrijwel geen onderhoud nodig. Bespaar op uw stookkosten door nauwkeurige verwarming. 

Meer informatie of voor een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. 


Infrarood Vloerverwarming

Wilt u geen radiatoren of infrarood panelen aan de wand, dan is vloerverwarming een geschikte keuze voor u. Er zijn verschillende soorten vloerverwarming bijvoorbeeld voor onder uw laminaat of pvc of voor onder de tegels of in een betonvloer. Voor bijna elke situatie is is een oplossing, zelfs voor een sneeuwvrije oprit! Infrarood panelen

Liever de radiatoren vervangen of  geen mogelijkheid tot vloerverwarming: Dan zijn de LAVA infrarood panelen erg geschrikt. Deze panelen zijn zowel aan het plafond als aan de wand te monteren. Met een thermosstaat blijft de ruimte altijd op uw gewenste temperatuur. De LAVA infrarood panelen zijn zowel in een (slaap) kamer, kantoor als badkamer toepasbaar. Met een sterkte van 300W tot 700W zijn het energiezuinige maar toch erg krachtige panelen. De panelen worden in een uni kleur geleverd. Liever een foto of afbeelding op het paneel? Geen probleem!  Er zijn diverse mogelijkheden.Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte neem dan met ons contact op


Klik hier om contact op te nemen